Rietdekkersbedrijf 'De Rietdekker': Vakmanschap en Kwaliteit voor jaren

Rietdekkersbedrijf 'de rietdekker' heeft door generatie op generatie al meer dan 150 jaar ervaring en staat voor Vakmanschap en Kwaliteit voor jaren en is vanzelfsprekend gediplomeerd lid van de Vakfederatie Rietdekkers. Een rietgedekte woning is iets exclusiefs als dakbedekking en toch zéér goed betaalbaar. Mensen die kiezen voor een rietendakbedekking hebben een uitgesproken smaak. Rietdekkersbedrijf 'de rietdekker' begrijpt dat en geeft u daarom graag vrijblijvend advies over onderhoud, reparatie en nieuwe daken.

 

Persoonlijk contact, advisering en duidelijke afspraken maken van u een tevreden klant.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij 'de rietdekker' gebruiken we alleen eerste klas materialen. Riet, R.V.S. (om het riet goed vast te zetten voor jaren), maar zeer zeker ook de betere Koninklijke Tichelaar nokvorst eventueel verglaasd in alle kleuren te leveren.

Tevens kunt u voor al uw ambachtelijke timmerwerkzaamheden zoals het vervangen van sporen, gordingen, spanten, goten, dakkapellen, tuimelramen en uileborden vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Werkzaamheden

Rietdekkersbedrijf "de rietdekker" voert de volgende werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en overheden:

Aanleg van nieuwe daken;
Vernieuwing van bestaande dakbedekking;
Alle voorkomende reparaties;
Algen- en mosbestrijding;
De inbouw van dakramen en -kapellen;
Rieten daken voor tuinhuisjes;
Licht constructiewerk;
Timmerwerkzaamheden.

 

Meer weten?

Als u meer wilt weten dan kunt u contact met ons opnemen door gebruik te maken van het reactieformulier op deze website, of door gewoon even te mailen of te bellen (0511 425672 of mobiel 06 10339469). Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 
[Friese vlag]